Overslaan en naar de inhoud gaan

Kluizenaarsronde in Geleen uitgesteld door slechte weer

Geplaatst opdinsdag 22 september 2015 - 22:21

De jaarlijkse Kluizenaarsronde in Geleen is verplaatst naar komende donderdag. Eigenlijk zou de wielerronde dinsdag plaatsvinden, maar door de slechte weersomstandigheden ging deze uiteindelijk niet door.

De opbrengst van de wielerronde komt geheel ten goede aan de 3FM-actie Serious Request. De organisatie wil de opbrengt op 19 december aan de 3FM-deejays in het Glazen Huis, dat dit jaar in Heerlen op het Pancratiusplein komt te staan, overhandigen.

19:00 uur
Om 19.00 uur wordt donderdag de klok van de Sint Janskluis geluid en start het peloton voor vijf ronden in woonwijk de Kluis, waarna de renners naar de wielerbaan van Laco Glanerbrook rijden voor de finale van de wedstrijd.

5 euro
Hierbij worden ze gevolgd door een reclamekaravaan van 3FM Serious Request Heerlen, een originele juryauto en een aantal motards. Inschrijven voor de Kluizenaarsronde kan donderdagavond vanaf 18.30 uur. Deelname kost 5 euro.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Wout Poels kopman in de Ronde van Guangxi
Half verlamde Benjamin volbrengt halve triatlon
Historische wielerkoers L'Eroica komt naar Zuid-Limburg
Pop up's tijdens Glazen Huis in Heerlen
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen