overval sittard pepijnstraat (21 okt 2020)

Roemeense overvaller veroordeeld voor mislukte kluisroof

Gabriel D. (37) moet vijf jaar de gevangenis in voor een brute woningoverval in Sittard. Een bejaard echtpaar werd op 4 juli 2019 vastgebonden aan een stoel en met een knuppel geslagen.

Geld cash euro witwassen stock
Tonnen cash in kluis van Servische hennepprinses

Daniela K. (50) heeft bijna zes ton witgewassen en een deel van dat criminele geld in bankkluizen in Heerlen en Venlo gelegd. Dat claimt justitie. De Servische vrouw zou haar geld met hennephandel hebben verdiend.

Kluis_HD
Kerkkluis Schinnen geopend: slotenmaker reddende engel

Deken Jack Honings van het dekenaat Schinnen hoeft niet langer te zoeken naar inbrekers voor het openen van de kluis in de Lambertuskerk in Oirsbeek. Een slotenmaker, die zich na de oproep meldde, heeft de deur van de kluis weten te openen.

Kluis_HD
Deken Schinnen schakelt hulp boeven in om kluis te openen

Het Limburgse boevengilde is de laatste hoop van deken Jack Honings van het dekenaat Schinnen om een kapotte kluis open te krijgen.

Heterdaad: personeel hotel betrapt kluisjesdief (36)

Het personeel van een hotel in Horst heeft woensdagmiddag een dief betrapt die een kluisje probeerde te stelen.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane