Overslaan en naar de inhoud gaan

Klopjacht op opvallende verdachte na voertuigbranden

Geplaatst opwoensdag 18 november 2020 - 6:37

Een zoektocht naar een man met een opvallend kapsel vanwege twee voertuigbranden in Heerlen, is in de nacht van dinsdag op woensdag zonder resultaat gebleven.

De eerste brand was kort voor middernacht op de Uterweg, waar een auto in brand stond. Al meteen werden getuigen die 'iets verdachts gezien' hebben, via Burgernet gevraagd zich te melden.

Kapsel
Kort daarna vloog op de Anjelierstraat, een paar straten verderop, een caravan in brand. Ook hier bestond meteen het vermoeden dat het om brandstichting ging. Ook was er nu een signalement van de verdachte. Opgeroepen werd nu om uit te kijken naar een man van ongeveer 1,80 meter lang, met donkere kleding en een blauwe hanenkam.

Ondanks de opvallende verschijning werd de man niet meer gevonden. De politie onderzoekt de branden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen