Overslaan en naar de inhoud gaan

Klopjacht en arrestatie na schietpartij in Mook

Geplaatst opdonderdag 18 augustus 2016 - 21:56

Na een schietpartij in Mook heeft de politie in Groesbeek een arrestatie verricht. Daarbij waren een arrestatieteam en een politiehelikopter betrokken.

Het schietincident gebeurde donderdagmiddag in een pand aan de Bovensteweg in Mook. Een man van 44 uit Nijmegen werd in zijn arm geraakt. Hij kon vluchten en ging naar een ziekenhuis in Nijmegen.

Zoektocht
De politie begon een klopjacht naar de schutter. Die werd in Groesbeek getraceerd en met groot machtsvertoon uit zijn auto gehaald aan de Burgemeester Ottenhoffstraat. Dat gebeurde nadat vijf wagens hem klem hadden gereden.

Een lid van het arrestatieteam sloeg de ruit van de auto in om de man uit het voertuig te dwingen. Hij werd daarna tegen zijn wagen gedrukt, geboeid en afgevoerd.

Aanleiding
De politie zoekt uit wat de aanleiding was voor de schietpartij, en wat er allemaal gebeurd is in het pand in Mook. Wel is al duidelijk dat de verdachte en het slachtoffer elkaar kennen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto te water in Maas bij Mook
Dode in auto op bodem Maas bij Mook
Drugslab gevonden in Mook, twee arrestaties
Flinke hoofdwond voor fietser na aanrijding met auto
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen