Jurgen Conings (21 mei 2021)

Voortvluchtige Belgische militair nam 3000 euro op

De voortvluchtige militair Jurgen Conings uit Dilsen-Stokkem, net over de grens bij Grevenbicht, nam voor zijn verdwijning nog een groot geldbedrag op.

Jurgen Conings in uniform gespiegeld (21 mei 2021)
Vriendin Jurgen Conings doet oproep: 'Zorg dat het stopt'

De vriendin van de gezochte militair Jurgen Conings heeft op de Belgische televisie een oproep gedaan aan haar voortvluchtige vriend om zich over te geven.

Inzetje Jurgen Conings in foto leger zoektocht (21 mei 2021)
Belgische 'Rambo' na vier dagen nog onvindbaar

België én het omringende buitenland, waaronder Limburg, zijn al vier dagen in de ban van een zoektocht die zijn weerga niet kent.

Jurgen Conings in uniform gespiegeld (21 mei 2021)
'Jurgen Conings verkende urenlang omgeving woning viroloog'

De voortvluchtige en zwaarbewapende militair Jurgen Conings is maandagavond twee uur in de buurt geweest van de woning van een Belgische viroloog.

Vriend Jurgen Conings
Oud-collega: 'Hoop dat ze Jurgen niet zomaar neerknallen'

Een oud-collega en vriend van Jurgen Conings roept de militair op om zich over te geven. "Jurgen, gebruik je verstand makker. Er is nog niks gebeurd", zegt zijn vriend. "Denk aan je kinderen."

klopjacht Jürgen Conings - 20 mei 2021
Voortvluchtige militair niet gevonden na uitkammen bos

Het uitkammen van een afgezet gebied in het Belgische Nationaal Park Hoge Kempen in de zoektocht naar de voortvluchtige militair Jürgen Conings heeft niets opgeleverd, meldt het Federaal Parket.

Zoektocht Mechelse Heide tijdens klopjacht op beroepsmilitair Jurgen Conings (20 mei 2021)
Speurders naar voortvluchtige militair vinden camouflagetent

De speurders die in België op zoek zijn naar de voortvluchtige militair Jürgen Conings hebben een achtergelaten camouflagetent, een slaapzak en nog wat andere spullen gevonden.

Zoektocht beroepsmilitair Belgisch leger (19 mei 2021)
'Voortvluchtige gewapende militair blijft zich verplaatsen'

De zoektocht naar de Belgische voortvluchtige militair Jurgen Conings (46) gaat onverminderd verder. Maar de kans dat hij gevonden wordt, slinkt ieder uur.

A76 bij Belgische grens afgesloten vanwege klopjacht op Belgische militair (20 mei 2021)
A76 bij Belgische grens dicht vanwege klopjacht

Vanwege de grootschalige klopjacht op de voortvluchtige en zwaarbewapende militair Jürgen Conings in de Belgisch-Limburgse bossen is de A76 bij de grens met België afgesloten in beide richtingen.

Pantservoertuigen België klopjacht militair (20 mei 2021)
Nederlandse politie 'op scherp' rond klopjacht op militair

De Nederlandse politie staat paraat voor het geval de Belgische voortvluchtige militair Jürgen Conings de Nederlandse grens probeert over te steken.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten