Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

KLM en Martinair steunen Limburgs initiatief

Geplaatst opdonderdag 10 augustus 2017 - 19:38

Piloten en stewards van vliegtuigmaatschappijen KLM en Martinair geven financiële steun aan de Limburgse stichting Sint Martinus.

De piloten en stewards zijn verenigd in goede doelen organisatie Wings of Support. De komende drie jaar geeft Wings of Support geld voor het Limburgse project waarbij straatkinderen in Rio de Janeiro worden geholpen.

Verloederen
Door de slechte economische situatie in Brazilië krijgen de kinderen vrijwel geen steun. Daarom zet stichting Sint Martinus zich in voor naschoolse opvang voor de kinderen, om te voorkomen dat ze verloederen. Met het geld van Wings of Support wordt de komende drie jaar het jaarsalaris van een begeleidend docent in Rio de Janeiro betaald.

Corruptieschandalen
De stichting is erg blij met de financiële impuls. Door corruptieschandalen zijn veel geldstromen de nek om gedraaid. Onder meer oliebedrijf Petrobras was een grote sponsor, maar het Braziliaanse bedrijf is ook verwikkeld in een corruptieschandaal.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Wijngaard Vijlen opnieuw de beste
Alcohol Fles Wijn
Sint Martinus Vijlen maakt wijn exclusief voor dorp
Basisscholieren getroffen door hepatitis A-virus
Eerste Nederlandse druivensorteermachine in Vijlen
Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen