hotel vakantie koffers, hotelkamer, reizen (stock)

Niet op vakantie? 'Jammer, maar begrijpelijk'

Reisorganisaties zoals TUI en Corendon zijn met vakantievluchten, ook vanaf Maastricht Aachen Airport, tot eind maart gestopt.

Mistig vliegveld
Extra vluchten Beek door mist op Schiphol en Eindhoven

Door mistig winterweer in Amsterdam en Eindhoven heeft Maastricht Aachen Airport zondag een paar extra vluchten te verwerken gehad.

Munckhof krijgt grote opdracht KLM

Personenvervoerder Munckhof uit Horst gaat voor KLM de dagelijkse busroute tussen Maastricht Aachen Airport en Schiphol verzorgen.

KLM en Martinair steunen Limburgs initiatief

Piloten en stewards van vliegtuigmaatschappijen KLM en Martinair geven financiële steun aan de Limburgse stichting Sint Martinus.

Limburger ontloopt celstraf na bijten steward op KLM-vlucht

De 29-jarige Jonah S. uit Roermond die op 21 december in dronken toestand een steward van een KLM-vlucht in zijn oor beet, hoeft niet de gevangenis in.

Man die steward beet riskeert jarenlange gevangenisstraf

Een 29-jarige Roermondenaar die op een KLM-vlucht naar San Francisco een steward in het oor beet, krijgt in mei van een Amerikaanse rechter te horen welke straf hij krijgt.

Dronken man uit Roermond bijt steward in oor

Een dronken en agressieve Roermondenaar heeft een steward van een KLM-vliegtuig mogelijk in zijn oor gebeten.

Raadsel Maastrichts KLM-huisje opgelost

Het raadsel rond een Maastrichts KLM-huisje is opgelost.

Onderzoek naar Maastrichts pand porseleinen KLM-collectie

Welk Maastrichts pand heeft model gestaan voor één van de KLM porseleinen huisjes? Dat raadsel probeert schrijver Mark Zegeling op te lossen.

Geweigerde Ricksen mag in rolstoel alsnog op KLM-vlucht

Fernando Ricksen mag vrijdagmiddag alsnog met het vliegtuig van Valencia naar Amsterdam vliegen. Een dag eerder werd de voormalig voetballer nog geweigerd.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV