Embraer 190 KLM

Mist op Schiphol: extra vluchten MAA

Drie KLM-toestellen zijn vanwege mist in een groot deel van Nederland uitgeweken naar Maastricht Aachen Airport.

hotel vakantie koffers, hotelkamer, reizen (stock)
Niet op vakantie? 'Jammer, maar begrijpelijk'

Reisorganisaties zoals TUI en Corendon zijn met vakantievluchten, ook vanaf Maastricht Aachen Airport, tot eind maart gestopt.

Mistig vliegveld
Extra vluchten Beek door mist op Schiphol en Eindhoven

Door mistig winterweer in Amsterdam en Eindhoven heeft Maastricht Aachen Airport zondag een paar extra vluchten te verwerken gehad.

Munckhof krijgt grote opdracht KLM

Personenvervoerder Munckhof uit Horst gaat voor KLM de dagelijkse busroute tussen Maastricht Aachen Airport en Schiphol verzorgen.

KLM en Martinair steunen Limburgs initiatief

Piloten en stewards van vliegtuigmaatschappijen KLM en Martinair geven financiële steun aan de Limburgse stichting Sint Martinus.

Limburger ontloopt celstraf na bijten steward op KLM-vlucht

De 29-jarige Jonah S. uit Roermond die op 21 december in dronken toestand een steward van een KLM-vlucht in zijn oor beet, hoeft niet de gevangenis in.

Man die steward beet riskeert jarenlange gevangenisstraf

Een 29-jarige Roermondenaar die op een KLM-vlucht naar San Francisco een steward in het oor beet, krijgt in mei van een Amerikaanse rechter te horen welke straf hij krijgt.

Dronken man uit Roermond bijt steward in oor

Een dronken en agressieve Roermondenaar heeft een steward van een KLM-vliegtuig mogelijk in zijn oor gebeten.

Raadsel Maastrichts KLM-huisje opgelost

Het raadsel rond een Maastrichts KLM-huisje is opgelost.

Onderzoek naar Maastrichts pand porseleinen KLM-collectie

Welk Maastrichts pand heeft model gestaan voor één van de KLM porseleinen huisjes? Dat raadsel probeert schrijver Mark Zegeling op te lossen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten