Overslaan en naar de inhoud gaan

Kliniek gok-, seks-, drank- en drugsverslaafden in zwaar weer

Geplaatst opvrijdag 13 september 2019 - 11:13

GGZ-instelling Vincere Groep BV heeft faillissement aangevraagd.

Dat meldt De Limburger vrijdagochtend.

Bekostiging
Oorzaak zou de bekostiging van de GGZ-kliniek zijn. Omdat
Vincere, met meerdere vestigingen in Limburg, een niet-gecontracteerde zorgaanbieder is, storten zorgverzekeraars de vergoedingen niet op de rekening van de instelling, maar op de rekening van de cliënt. Die zou vervolgens de behandeling zelf moeten vergoeden, maar dat zou niet altijd gebeuren

Medewerkers
Bestuurders Robert Driessen en Hein de Bie waren vrijdag niet bereikbaar voor commentaar. Wel zouden zij medewerkers gevraagd hebben om voorlopig door te werken, in het belang van de cliënten.

Locaties
Vincere heeft in Limburg behandellocaties in Margraten, Cadier en Keer, Sittard, Venlo en Heerlen. Ook is er een vestiging in Amsterdam. In het buitenland heeft de organisatie locaties in Portugal en Zuid-Afrika.

De instelling bestaat sinds 2012 en behandelt alcohol-, drugs- gok- en seksverslavingen. Daarnaast behandelt Vincere psychiatrische stoornissen.

Stem op de Lage Landenlijst!
Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen