schietpartij Klimmen (26 mei 2020)

Noodbevel Klimmen verlengd: dreiging nog steeds ernstig

De burgemeester van Voerendaal mag een afgegeven noodbevel voor een straat in Klimmen met drie maanden verlengen van de rechtbank. Er is volgens de rechter nog steeds een ernstige dreiging met kans op een afrekening of een ander ernstig geweldsdelict.

schietpartij Klimmen (26 mei 2020)
Drie verdachten schietpartij Klimmen vrij: vrouw nog vast

Drie van de vier opgepakte verdachten voor de schietpartij in Klimmen zijn weer vrij. Alleen een 27-jarige vrouw uit Heerlen zit nog vast.

schietpartij Klimmen (26 mei 2020)
Vierde verdachte schietpartij Klimmen aangehouden

De politie heeft inmiddels ook de vierde verdachte aangehouden voor de schietpartij in Klimmen. In eerste instantie was deze verdachte nog voortvluchtig.

schietpartij Klimmen (26 mei 2020)
Aanhoudingen na schietpartij in Klimmen

De politie heeft dinsdagavond drie personen aangehouden na de schietpartij in Klimmen, eerder op de avond. Een vierde verdachte is voortvluchtig.

Schietpartij Retersbekerweg Klimmen (26 mei 2020)
Schietpartij in Klimmen: twee gewonden

Bij een schietpartij in Klimmen zijn dinsdagavond twee personen gewond geraakt.

drinkwater kraanwater jongen drinkt water uit kraan stock
Vijfduizend huishoudens rond Valkenburg kort zonder water

Ongeveer vijfduizend huishoudens in Valkenburg, Klimmen en Schimmert hebben donderdagmiddag tussen 15:30 en 16:00 uur een tijdje zonder water gezeten.

Vrachtwagen gekapseisd A79 Klimmen
Vrachtwagen kapseist: oprit bezaaid met zaagsel

Een gekantelde vrachtwagen heeft de toerit van de A79 bij Klimmen maandagmorgen een tijd geblokkeerd.

de11devande11de in het MECC in Maastricht (11 nov 2019)
L1mburg Centraal: Het carnavalsseizoen is afgetrapt

Maandag in L1mburg Centraal: Start carnavalsseizoen in Maastricht voor het eerst binnen, VVV breekt met trainer Maaskant, winning Maaswater gestopt vanwege gif en meer Limburgs nieuws...

NK klimmen in Sittard (10 nov 2019)
Klimmen dankzij olympische status in de lift

De klimsport is sinds zijn olympische status razend populair. Dat zegt directeur Robin Baks van de Nederlandse Klimbond.

Mishandeling agent schietpartij Klimmen (4 sep 2019)
Mishandeling motoragent: tweede verdachte (27) opgepakt

De tweede verdachte die werd gezocht voor de mishandeling van een motoragent in Klimmen is opgepakt.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten