Overslaan en naar de inhoud gaan

Klimaatdocumentaire Marijn Poels opnieuw bekroond

Geplaatst opvrijdag 24 november 2017 - 23:04

De documentaire The Uncertainty Has Settled van filmer Marijn Poels heeft in Parijs de prijs voor beste documentaire gewonnen op het Independent Film Festival.

De jury roemde de film omdat die aanzet tot zelfstandig denken, en het verhaal als krachtig breekijzer fungeert om het debat open te breken. De documentaire gaat over de impact van het huidige energiebeleid en de onzekerheden binnen de klimaatwetenschap.

Bekroond
Het is de derde keer dat de film in de prijzen valt. In Berlijn won het ook al de award voor beste documentaire, en ook op het Mindfield festival in Los Angeles werd de film bekroond. Dit najaar werd de film van de Meerlose filmer ook getoond aan het Europees Parlement.

Lees ook: Bijzonder publiek voor documentaire Marijn Poels

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen