Overslaan en naar de inhoud gaan

KLG Europe en Volantis aantrekkelijkste werkgevers

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 22:25

KLG Europe en Volantis zijn gekozen als Aantrekkelijkste Werkgevers van Limburg voor de periode 2019/2020. Dat is donderdagavond bekendgemaakt tijdens het partner-event Meet The Youngsters.

De verkiezing wordt georganiseerd om regionale bedrijven meer te promotoren onder jongeren. De deelnemende bedrijven presenteren zich bij Limburgse studenten. Daarna worden de winnaars gekozen.

Recordaantallen
Logistiek bedrijf KLG Europe in Venlo heeft gewonnen in de categorie 'groot bedrijf' en ingenieurs- en adviesbureau Volantis in Venlo in de categorie 'MKB'. Aan de verkiezing heeft dit jaar een recordaantal van 135 bedrijven meegedaan. Ook werden er nog niet eerder zoveel stemmen uitgebracht als dit jaar: 8000 mensen lieten op de website aantrekkelijkstewerkgever.nl weten welk bedrijf hun favoriet was.

Regiowinnaars
KLG Europe en Volantis zijn afkomstig uit de regio Noord-Limburg. Zij wonnen ook in hun regio de titel van aantrekkelijkste werkgever. In de categorie 'groot bedrijf' won in Midden-Limburg PSW en in Zuid-Limburg de MeanderGroep. In de categorie 'MKB' kreeg Verkoelen Dakspecialisten in Weert de meeste stemmen van Midden-Limburg en Tobas Jeugdhulp van Zuid-Limburg.

De verkiezing van de meest aantrekkelijkste werkgever van Limburg wordt georganiseerd door Meet the Youngsters, samen met de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), MKB Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg (ESZL), Keyport2020 en de Limburgse Land en Tuinbouwbond (LLTB).

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen