Overslaan en naar de inhoud gaan

KLG Europe en Volantis aantrekkelijkste werkgevers

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 22:25

KLG Europe en Volantis zijn gekozen als Aantrekkelijkste Werkgevers van Limburg voor de periode 2019/2020. Dat is donderdagavond bekendgemaakt tijdens het partner-event Meet The Youngsters.

De verkiezing wordt georganiseerd om regionale bedrijven meer te promotoren onder jongeren. De deelnemende bedrijven presenteren zich bij Limburgse studenten. Daarna worden de winnaars gekozen.

Recordaantallen
Logistiek bedrijf KLG Europe in Venlo heeft gewonnen in de categorie 'groot bedrijf' en ingenieurs- en adviesbureau Volantis in Venlo in de categorie 'MKB'. Aan de verkiezing heeft dit jaar een recordaantal van 135 bedrijven meegedaan. Ook werden er nog niet eerder zoveel stemmen uitgebracht als dit jaar: 8000 mensen lieten op de website aantrekkelijkstewerkgever.nl weten welk bedrijf hun favoriet was.

Regiowinnaars
KLG Europe en Volantis zijn afkomstig uit de regio Noord-Limburg. Zij wonnen ook in hun regio de titel van aantrekkelijkste werkgever. In de categorie 'groot bedrijf' won in Midden-Limburg PSW en in Zuid-Limburg de MeanderGroep. In de categorie 'MKB' kreeg Verkoelen Dakspecialisten in Weert de meeste stemmen van Midden-Limburg en Tobas Jeugdhulp van Zuid-Limburg.

De verkiezing van de meest aantrekkelijkste werkgever van Limburg wordt georganiseerd door Meet the Youngsters, samen met de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV), MKB Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg (ESZL), Keyport2020 en de Limburgse Land en Tuinbouwbond (LLTB).

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen