Overslaan en naar de inhoud gaan

Klerken geniet van reacties tijdens zijn 800e wedstrijd

Geplaatst opmaandag 22 oktober 2018 - 22:54

Routinier Jo Klerken heeft zondag met volle teugen genoten van de reacties tijdens zijn 800e wedstrijd.

De 69-jarige atleet startte in Blerick op de vijf kilometer in de Bridge to Bridge Run in zijn woonplaats en werd onderweg enthousiast toegejuicht door het publiek.

Uniek
"Het was in één woord geweldig", laat de senior aan L1 weten. "De mensen hebben mij van begin tot einde aangemoedigd en mij gefeliciteerd. Het was uniek!" Klerken is nog lang niet van plan te stoppen met de sport. Hij liep begin jaren tachtig zijn eerste wedstrijd en gaat zich nu richten op de Venloop en de Berden Voorjaarsloop. Hij voelt zich lekker, al wil hij nog een paar kilootjes kwijt.

Triatlon
Op 15 mei 2019 wordt Klerken 70 jaar oud en twee dagen later staat in Beesel een speciale triatlon op het programma. Daarvoor heeft hij zich al ingeschreven. "De eerste dag ga ik 750 meter zwemmen, de dag erna 90 kilometer fietsen en op de slotdag 6,5 kilometer hardlopen." Hij hoopt met zijn deelname aan wedstrijden geld in te zamelen voor het team dat met Pinksteren van Parijs naar Rotterdam rent.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen