Overslaan en naar de inhoud gaan

Kleine kettingbotsing op Ringbaan-Noord in Weert

Geplaatst opdinsdag 19 oktober 2021 - 18:22

Op de Ringbaan-Noord in Weert is dinsdag rond 17.15 uur een kleine kettingbotsing ontstaan met vier wagens. Het ongeval zorgde voor verkeershinder en een behoorlijke file in de spits.

Dat meldt de lokale nieuwssite Weertdegekste.nl.

In de rijrichting van Weert naar de A2 en Nederweert botsten vier personenauto’s op elkaar in een kop-staart-formatie. Twee personen zijn ter plaatse medisch onderzocht in een ambulance. Een vrouw is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Video: WeertdeGekste

Verkeershinder
De beschadigde voertuigen zijn afgesleept. Hiervoor werd de linkerbaan door de politie tijdelijk afgesloten. Dat veroorzaakte verkeershinder en een aangroeiende file die op een gegeven moment tot aan de Ringbaan-Oost stond.

De oorzaak van het ongeval was een korte file die voor de verkeerslichten bij het A2-viaduct stond. De rij stilstaande auto’s werd waarschijnlijk te laat opgemerkt, met een kleine kettingbotsing als gevolg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen