Overslaan en naar de inhoud gaan

Kleine brand door illegaal Pools vuurwerk in brievenbus

Geplaatst opdonderdag 15 december 2016 - 6:26

In Geleen heeft woensdagavond laat een kleine brand gewoed in de gang van een woning nadat onverlaten zwaar vuurwerk in een brievenbus hadden gegooid.

Rond 23:20 uur werd de vuurwerkbom in een brievenbus aan de Dordogne gegooid.

Explosie
De bewoner hoorde een flinke knal. Toen hij ging kijken zag hij dat het gordijn dat bij de voordeur hing, in brand was gevlogen. De Geleendenaar kon de brand zelf doven.

Pools vuurwerk
De politie zag later twee jongen in de buurt nog vuurwerk afsteken. buurt van de woning twee jongens lopen die vuurwerk afstaken. De jongens werden aangehouden, zij bleken illegaal Pools vuurwerk bij zich te hebben. Dit vuurwerk is in beslag genomen.

De politie onderzoekt of zij ook iets met de vernieling van de brievenbus te maken hebben.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vuurwerk maakt einde aan boom in Wilhelminapark Venlo
Vuurwerkvandalen veroorzaken forse waterschade bij winkels
Vandalen blazen overkapping winkelcentrum op met vuurwerk
Vandalen blazen afvalbakken op in Stein
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen