Overslaan en naar de inhoud gaan

Kledingwinkel zoekt jonge dievegges via Facebook

Geplaatst opmaandag 9 oktober 2017 - 22:59

Kledingwinkel Guys & Dolls, gevestigd in winkelcentrum Makado in Beek, is op zoek naar twee jonge dievegges.

Het duo zou petjes en shirts hebben gestolen uit de winkel, zo schrijft de winkelier op Facebook. Er zijn ook camerabeelden zichtbaar van de dames.

Veel plezier
'Hebben jullie veel plezier van de gescoorde Ballin' caps en shirts die jullie op zondag 8 oktober per ongeluk hebben meegenomen? Ik hoop het wel, want het is namelijk een flink bedrag waard', schrijft de winkel op zijn eigen Facebookpagina.

Donderdag
De dames wordt verzocht om zich bij de zaak te melden voor aanstaande donderdag. In dat geval is de winkel nog bereid schappelijk met de situatie om te gaan. Melden de meiden zich niet, dan stapt de eigenaar van de zaak naar de politie.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen