De pas-tas (18 dec 2020) shoppen winkelen

Lockdown: 'Ik breng nu de kleding zelf naar de klant'

Ondernemers zoeken sinds de harde lockdown, die sinds dinsdag van kracht is, naar creatieve manieren om hun bedrijf toch draaiende te houden.

didi
Is er nog plek voor kleding in de winkelstraat?

Didi failliet, modeketens Promiss en Steps die een groot aantal winkels afstoten, Coolcat dat vorig jaar de deuren noodgedwongen moest sluiten - kledingketens zijn volop in het nieuws.

Doorstart voor kledingketen CoolCat

Kledingwinkelketen CoolCat maakt in Nederland een doorstart onder de vleugels van Retail Beheer.

CoolCat vraagt faillissement aan

Kledingwinkelketen CoolCat, met acht Limburgse vestigingen, vraagt voor zijn Nederlandse onderdelen faillissement aan.

Witteveen Mode
'Voldoende belangstelling voor modeketen Witteveen'

De kans is groot dat de onlangs failliet verklaarde modeketen Witteveen Mode een doorstart zal maken.

Opnieuw outletwinkel geopend in Heerlen

Het centrum van Heerlen is een nieuwe outletwinkel rijker.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten