Provincie wil einde aan pettenprobleem Kledingbank

De provincie wil dat de Kledingbank Limburg een einde maakt aan de 'dubbele pet' in het bestuur van de stichting.

Kledingbank Limburg ontslaat directeur Ron Verhees

De Kledingbank Limburg gaat niet langer door met directeur Ron Verhees.

Bestuur Kledingbank Limburg is bij gedeputeerde ontboden

Gedeputeerde Marleen van Rijnsbergen (SP) heeft het dagelijks bestuur van de Kledingbank Limburg ontboden.

‘Onderzoek bestedingen Kledingbank Limburg’

Twee leden van het algemeen bestuur van de Kledingbank Limburg willen dat de provincie onderzoek doet naar de besteding van de 102.480 euro subsidie die de stichting elk jaar krijgt.

Heerlen eist opheldering van Kledingbank na interne rel

De gemeente Heerlen eist opheldering van de stichting Kledingbank Limburg in Maasbracht. Ze wil de garantie dat, ondanks de hoog opgelopen ruzie, de regelmatige levering van kleding doorgaat.

Soap bij Kledingbank duurt voort: directeur op non-actief

Directeur Ron Verhees van de Limburgse Kledingbank is door het dagelijks bestuur met onmiddellijke ingang op non-actief gesteld.

Geruzie en gedonder bij Kledingbank Limburg

De ideële stichting Kledingbank Limburg in Maasbracht wordt verscheurd door interne ruzies.

Textiel Kleding Afval
Kleding overledene doneren

Nabestaanden die zich geen raad weten met de kleding van hun overleden geliefden, kunnen vanaf nu de kleding via uitvaartorganisatie Monuta doneren aan stichting Kledingbank. Het initiatief is van Monuta Limburg.

Kledingbank Limburg bestaat 10 jaar

Met een symposium en een open dag staat de Kledingbank Limburg woensdag stil bij het tienjarig bestaan.

2500 euro voor Kledingbank in Maasbracht

Stichting Kinderfonds Midden-Limburg heeft 2500 euro ingezameld voor de Kledingbank in Maasbracht. Het geld wordt vrijdagmiddag overhandigd.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden