Provincie wil einde aan pettenprobleem Kledingbank

De provincie wil dat de Kledingbank Limburg een einde maakt aan de 'dubbele pet' in het bestuur van de stichting.

Kledingbank Limburg ontslaat directeur Ron Verhees

De Kledingbank Limburg gaat niet langer door met directeur Ron Verhees.

Bestuur Kledingbank Limburg is bij gedeputeerde ontboden

Gedeputeerde Marleen van Rijnsbergen (SP) heeft het dagelijks bestuur van de Kledingbank Limburg ontboden.

‘Onderzoek bestedingen Kledingbank Limburg’

Twee leden van het algemeen bestuur van de Kledingbank Limburg willen dat de provincie onderzoek doet naar de besteding van de 102.480 euro subsidie die de stichting elk jaar krijgt.

Heerlen eist opheldering van Kledingbank na interne rel

De gemeente Heerlen eist opheldering van de stichting Kledingbank Limburg in Maasbracht. Ze wil de garantie dat, ondanks de hoog opgelopen ruzie, de regelmatige levering van kleding doorgaat.

Soap bij Kledingbank duurt voort: directeur op non-actief

Directeur Ron Verhees van de Limburgse Kledingbank is door het dagelijks bestuur met onmiddellijke ingang op non-actief gesteld.

Geruzie en gedonder bij Kledingbank Limburg

De ideële stichting Kledingbank Limburg in Maasbracht wordt verscheurd door interne ruzies.

Textiel Kleding Afval
Kleding overledene doneren

Nabestaanden die zich geen raad weten met de kleding van hun overleden geliefden, kunnen vanaf nu de kleding via uitvaartorganisatie Monuta doneren aan stichting Kledingbank. Het initiatief is van Monuta Limburg.

Kledingbank Limburg bestaat 10 jaar

Met een symposium en een open dag staat de Kledingbank Limburg woensdag stil bij het tienjarig bestaan.

2500 euro voor Kledingbank in Maasbracht

Stichting Kinderfonds Midden-Limburg heeft 2500 euro ingezameld voor de Kledingbank in Maasbracht. Het geld wordt vrijdagmiddag overhandigd.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda