Edit - Bandidos

Andere rechters buigen zich over zaak Bandidos-president

Brian H. die vervolgd wordt voor het dragen van kleding van motorclub Bandidos, moet zich niet voor de politierechter verantwoorden, maar voor de rechtbank. Dat betekent dat niet één, maar drie rechters zich over zijn zaak zullen buigen.

SV Olympia uit Schinveld 2.c9807b71
SV Olympia Schinveld lonkt naar Everton in Liverpool-rood

Amateurclub SV Olympia uit Schinveld heeft de nieuwe shirts laten bedenken door een Engelse ontwerper. Vooral het uit-tenue voor de doelmannen lijkt erg op het shirt van Premier League club Everton.

Kledingzaak Wendy Jeans (19 feb 2020) kledingwinkel kleding
Kledingzaken zitten in hun maag met wintercollectie

Het lenteweer dient zich dit weekend aan, maar de meeste kledingwinkels blijken een groot deel van de wintercollectie nog niet eens verkocht te hebben vanwege de lockdown.

Ellen Hamers lingeriezaak Esterella
‘Webshop vult gemiste omzet winkel aan’

De lockdown duurt voort en dat betekent dat veel ondernemers op zoek zijn naar manieren om in contact te blijven met de klanten en hun voorraad te verkopen.

eigenaar lederhosenwinkel Lederhosenland in Sittard / Henk Steuns (20 okt 2020)
Geen oktoberfeesten door corona: Lederhosenverkoop ligt stil

Dat oktoberfeesten niet doorgaan vanwege de coronapandemie is niet alleen jammer voor de liefhebbers van het volksfeest, het betekent ook een forse aderlating voor de verkopers van Lederhosen en Dirndl-jurkjes.

Nepkleren Weert 9 okt 2020
Busje vol nep-merkkleding onderschept in Weert

Een grote partij namaak-merkkleding is in beslag genomen in Weert. De jassen, broeken en shirts met etiketten van merken als Moschino en Givenchy lagen achterin een bestelbusje.

Brand Linne (27 april)
Stapel kleding in plastic vliegt in brand in Linne

Een brandende stapel kleding in plastic heeft maandagmiddag even voor rookontwikkeling gezorgd in Linne.

textiel1
Reinigingsdienst: breng geen oude kleding meer

Reinigingsdienst RD4 roept burgers op om voorlopig geen oude kleren te brengen. Vanwege de coronacrisis is het sorteercentrum van de Zuid-Limburgse dienst dicht en is er geen afzetmarkt voor de kleding.

gambia
Scholieren Gambia trots in OLS-tenue

Leerlingen van een internaat in Gambia lopen tegenwoordig rond in Oud Limburgs Schuttersfeest-tenues.

Nieuwe uniformen personeel ambulance front
Ambulancepersoneel met makeover het nieuwe jaar in

Vanaf woensdag 1 januari werkt het ambulancepersoneel in heel Limburg in nieuwe uniformen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten