Getuigen werken mee aan onderzoek Klaus Ross

Nagenoeg alle Nederlanders die afgelopen dagen door de politie zijn benaderd als potentiele getuige in het onderzoek naar de Duitse natuurgenezer Klaus Ross, willen meewerken.

Vakorganisaties: strenger toezicht Heilpraktiker

Het toezicht op Duitse natuurgenezers moet aangescherpt worden.

Oud-patiënten Klaus Ross binnenkort gehoord

Familierechercheurs van de Nederlandse politie gaan in ons land cliënten en nabestaanden bezoeken die contact hebben gehad met de kliniek van natuurgenezer Klaus Ross in het Duitse Bracht.

Oprichter van kankerkliniek is tegen opgraven van lichamen

André Hartel, de oprichter van de omstreden kankerkliniek waar natuurgenezer Klaus Ross werkte, wil niet dat zeventig overleden Nederlandse patiënten worden opgegraven.

26 meldingen over omstreden kankerkliniek Klaus Ross

De oproep van de Nederlandse en de Duitse politie aan cliënten van de kankerkliniek van Klaus Ross in het Duitse Bracht om zich te melden als getuige, heeft tot dusver 26 reacties opgeleverd.

Duitse inspectie doet aangifte tegen omstreden Klaus Ross

De Duitse inspectie heeft aangifte gedaan tegen Klaus Ross. Drie patiënten overleden vorige week na behandeling in de kankerkliniek van de natuurgenezer.

Nog geen meldingen over omstreden kankerkliniek

Bij de politie heeft nog niemand gereageerd met informatie over de omstreden kankerkliniek in Bracht.

Dubieuze kankerkliniek gesloten door autoriteiten

De kankerkliniek in Bracht is op last van de regionale gezondheidsdienst in Viersen gesloten.

Omstreden kankerkliniek: nog twee vrouwen in ziekenhuis

Twee vrouwen liggen nog in het ziekenhuis als gevolg van de behandeling in een alternatieve Duitse kankerkliniek.

Duitse natuurgenezer betreurt overlijden patiënten

De Duitse natuurgenezer Klaus Ross, na wiens behandeling drie patiënten om het leven kwamen, heeft op zijn website gereageerd op een van de sterfgevallen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten