Overslaan en naar de inhoud gaan

Klassieker Thé Lau nieuw leven ingeblazen door Minis

Geplaatst opdinsdag 3 mei 2016 - 9:39

De klassieker Iedereen is van de wereld van wijlen Thé Lau is nieuw leven ingeblazen.

Dat is een initiatief van het Maastrichtse multitalent Hadewych Minis. Samen met de weduwe Marijke Lau en stichting Vluchteling heeft ze het project opgezet. Het nummer is opnieuw ingezongen door 14 artiesten. De opbrengst gaat naar wereldwijde noodhulp voor vluchtelingen.

Artiesten
Onder anderen Paul de Munnik, Lange Frans, Claudia de Breij, Typhoon, Paskal Jakobsen, Iris Kroes, Angela Groothuizen, Aïscha Traïda, Barbara Straathof en Barry Hay zijn te horen.

Bethlehemkerk
Het lied van Lau, die vorig jaar overleed aan kanker, werd maandag opnieuw ingezongen in de voormalige Bethlemkerk in Amsterdam, meldt het AD. De nieuwe versie is binnenkort beschikbaar via ITunes.

Youtube, The Scene

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Hadewych Minis wilde naar Lesbos om vluchtelingen te helpen
Telegraaf verwart Thé Lau met Lau Geeraets
Ook bekend Limburg in bres voor vluchtelingen
Uitverkochte theatershow: Hadewych Minis gezegend
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen