Overslaan en naar de inhoud gaan

Klassieke Mercedes gestolen uit garage

Geplaatst opzondag 24 juni 2018 - 15:38

Een klassieke Mercedes-Benz 1956 is in de nacht van zaterdag op zondag gestolen uit een garage in Nijswiller.

De waardevolle Mercedes 190SL met open dak werd meegenomen uit een garage aan de Vossenstraat. Zulke auto's kunnen tot 150.000 euro waard zijn, afhankelijk van de staat.

Privédetective
De eigenaar heeft een detectivebureau ingeschakeld om te helpen de auto terug te vinden. "De eigenaar is er veel aan gelegen deze voor hem emotioneel waardevolle auto terug te krijgen", zo laat recherchebureau Vullers op Facebook weten.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen