Overslaan en naar de inhoud gaan

Klarinet Emil Szarkowicz gestolen in frituur na LKZH

Geplaatst opzondag 26 november 2017 - 11:08

Muzikant Emil Szarkowicz kan het maar niet geloven. Zijn klarinet is zaterdagavond in een snackbar gejat na een optreden op het LKZH.

"Als je een echt mens bent, breng je nu mijn klarinet terug en zeg je sorry", zo laat Szarkowicz op Facebook weten.

Frituur
De bekende Limburgse muzikant had zaterdagavond opgetreden tijdens het Limburgs Kampioenschap Zaate Hermeniekes met zijn band Miserabel. Na afloop gingen zij bij een frituur in Heerlen nog gezellig wat snacken. Daar zagen twee jongens de klarinet liggen en renden met het blaasinstrument weg.

Miserabel
De muzikale alleskunner kan niet zonder zijn favoriete instrument. "Je weet niet waar je mee speelt en wat je hebt gedaan", aldus Szarkowicz. Naast dat hij in Miserabel zit, speelt hij onder andere ook mee met Rowwen Hèze en de 3J's.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen