Roertunnel

Roertunnel korte tijd dicht na klapband vrachtwagen

Een vrachtwagen kreeg vrijdagmiddag rond 15:15 uur een klapband aan het begin van de Roertunnel op de A73 bij Roermond. Daardoor is de tunnel zo'n drie kwartier in zuidelijke richting gesloten geweest.

Max Verstappen 2021 Red Bull Formule 1
Verstappen hekelt 'vage' uitleg Pirelli over klapband

Max Verstappen heeft zich kritisch uitgelaten over de uitleg die Pirelli heeft gegeven voor zijn klapband tijdens de afgelopen Grote Prijs van Azerbeidzjan.

ANP-432130156 (Max Verstappen, Azerbeidzjan, 2021)
Bandenleverancier: oorzaak klapband Verstappen ontdekt

Ruim een week na de tumultueus verlopen Grote Prijs van Azerbeidzjan in de Formule 1 heeft bandenleverancier Pirelli ontdekt waarom zowel bij Lance Stroll als Max Verstappen een achterband klapte.

Klapband vrachtwagen A2 Born (22 okt 2019)
Twee auto's beschadigd na klapband vrachtwagen op snelweg

Een vrachtwagen met een klapband heeft dinsdagmiddag op de A2 de nodige problemen veroorzaakt.

Binnen half uur 63 overtredingen afgesloten rijstrook

De politie heeft woensdag op de A2 ter hoogte van Urmond in ongeveer een half uur liefst 63 auto's bekeurd die over een gesloten rijstrook reden.

Levensgevaarlijk: Auto met lekke banden rijdt 50 km/u op A76

Een automobilist op A76 heeft maandagavond halsbrekende toeren uitgehaald. Hij reed met twee lekke banden en een snelheid van 50 kilometer per uur over de drukke snelweg.

Ongeluk met drie auto's op A76 door klapband vrachtwagen

Op de A76 is dinsdagmiddag een ongeluk gebeurd met drie auto's, nadat een vrachtwagen een klapband kreeg.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten