Geen 'gevecht' in Kerkrade na aanslag in Utrecht

Er komt geen politiek 'gevecht' tussen Klaas Dijkhoff (VVD) en PvdA'er Jack Vinders. De twee zouden het dinsdagavond in cabaretvorm tegen elkaar opnemen in Kerkrade, tijdens Stand-Up Politics.

Maatregelen na aanranding tbs-kliniek De Rooyse Wissel

De tbs-kliniek De Rooyse Wissel neemt maatregelen om de veiligheid te verbeteren nadat in oktober een medewerkster was aangerand door een patiƫnt.

Kamer eist opheldering na vondst wapens in gevangenis

Verschillende partijen in de Tweede Kamer eisen opheldering van staatssecretaris Klaas Dijkhoff over de situatie in gevangenis Ter Peel in Evertsoord.

Onderzoek naar transactie rond azc-pand Maastricht

De FGH Bank onderzoekt of ze bij de verkoop van een pand van vastgoedondernemer Ben Vos in Maastricht is benadeeld. Het betreft een beoogd asielzoekerscentrum voor 330 mensen.

Onderzoek: 'Niets mis met verkoop azc-pand Maastricht'

De 'schimmige verkoop' van het beoogde azc-pand aan de Parkweg in de Maastrichtse wijk Sint Pieter is volgens de regels gegaan.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane