Overslaan en naar de inhoud gaan

Kjell Knops weer fit bij MVV

Geplaatst opzondag 23 augustus 2015 - 17:52

Kjell Knops is weer fit genoeg om maandagavond (20.00 uur) in de basis te starten van MVV, dat in de Geusselt Telstar ontvangt.

De centrale verdediger viel vrijdag in de wedstrijd tegen FC Oss uit, nadat hij zich had verstapt. Maar hij heeft er geen schade aan overgehouden.

Dezelfde elf
Ron Elsen start met dezelfde elf spelers met wie de Maastrichtse ploeg in Brabant een prima prestatie neergezette. De 1-3 winst op Oss smaakt naar meer. "We willen nu de weg omhoog inzetten. Onze eerste zege versterkt het zelfvertrouwen."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

MVV houdt hoop op prijs
MVV wacht een cruciale wedstrijd
Braken en Veldmate in basis MVV
MVV speelt vrijdag zonder aanvoerder Knops
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen