Overslaan en naar de inhoud gaan

Kjell Knops weer fit bij MVV

Geplaatst opzondag 23 augustus 2015 - 17:52

Kjell Knops is weer fit genoeg om maandagavond (20.00 uur) in de basis te starten van MVV, dat in de Geusselt Telstar ontvangt.

De centrale verdediger viel vrijdag in de wedstrijd tegen FC Oss uit, nadat hij zich had verstapt. Maar hij heeft er geen schade aan overgehouden.

Dezelfde elf
Ron Elsen start met dezelfde elf spelers met wie de Maastrichtse ploeg in Brabant een prima prestatie neergezette. De 1-3 winst op Oss smaakt naar meer. "We willen nu de weg omhoog inzetten. Onze eerste zege versterkt het zelfvertrouwen."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

MVV houdt hoop op prijs
MVV wacht een cruciale wedstrijd
Braken en Veldmate in basis MVV
MVV speelt vrijdag zonder aanvoerder Knops
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen