Overval Alexander Idenburgstraat, Kitskensberg Roermond (20 okt 2020)

Auto overvallers Roermond was gestolen in Amsterdam

De auto die is gebruikt bij de overval op een bejaarde vrouw in Roermond in april dit jaar, blijkt te zijn gestolen in Amsterdam.

Speeltuin Kitskensberg (1 mei 2020)
Speeltuin Kitskensberg in zwaar weer: 'Onderhoud loopt door'

De in Roermond en omgeving bekende speeltuin Kitskensberg verkeert in zwaar weer door de coronacrisis. Vanwege de beperkende maatregelen is het speelpark gesloten. Maar het onderhoud aan de speeltoestellen, de grootste kostenpost, loopt gewoon door.

Roermondse wijk geplaagd door waterlekkages

In de Roermondse wijk Kitskensberg zijn opvallend veel waterlekkages. Afgelopen weekend vonden er maar liefst vier lekkages plaats.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten