Overslaan en naar de inhoud gaan

Kirsten Paulus vervangt Arriva-robotstem

Geplaatst opvrijdag 3 maart 2017 - 9:39

De treinen en bussen in Limburg worden verlost van de saaie robotstem. Vanaf volgende week horen reizigers bij Arriva het zoetgevooisde stemgeluid van Kirsten Paulus.

De vervoerder heeft voor Paulus gekozen om het openbaar vervoer een Limburgse touch te geven.

L1
Paulus is sinds jaar en dag te horen en te zien bij L1. Hier presenteert zij onder andere de talkshow AvondGasten. Op de radio is zij de vrouwelijke stem van de zender.

Limburgse tongval
Arriva is vorig jaar na het winnen van de openbaar vervoer concessie op zoek gegaan naar een nieuwe stem: dialectvrij, maar toch met een Limburgse tongval. Benieuwd hoe het nu gaat klinken in de bussen en treinen? Hier beneden krijg je een voorproefje.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Eerste aanpassing Arriva-dienstregeling na klachtenregen
Treinen en bussen Arriva rijden niet uit door staking
Rover: 'Ontzettend positief dat het nu geregeld is'
Shuttlebus Arriva populairder dan gedacht
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen