Overslaan en naar de inhoud gaan

Kirchberg-concert Rowwen Hèze afgeblazen om corona

Geplaatst opdinsdag 10 maart 2020 - 16:42

Het jaarlijkse optreden van Rowwen Hèze in het Oostenrijkse Kirchberg gaat niet door.

Dat is het gevolg van de corona-maatregelen die de Oostenrijkse regering heeft ingesteld. Evenement met meer dan 500 bezoekers worden geschrapt vanwege het gevaar van besmetting met het coronavirus.

Videoboodschap
Accordeonist Tren van Enckevort deelde het nieuws in een videoboodschap op Instagram mee aan de fans. "Het is een beetje onwerkelijk. Ik zit al een paar dagen in Kirchberg, hopende op het optreden van morgen. Maar dat mag helaas niet doorgaan in verband met het coronavirus. We vinden het allemaal heel erg shit. Ik had heel erg graag opgetreden, ook voor alle fans die hier zijn." De band probeert er maar het beste van te maken.

Eerste lustrum
De vijfkoppige Americaanse band zou komende woensdag 11 maart voor de vijfde achtereenvolgende keer optreden in de populaire skiplaats. De afgelopen edities van het openluchtconcert waren een succes.

DeWolff
Niet alleen de Americaanse band heeft een optreden afgeblazen. Ook de Geleense rockers van DeWolff hebben de optredens van dinsdagavond en donderdagavond in Oostenrijk geschrapt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen