Brand kippenstal Well (21 nov 2020)

Groot alarm na brand in oude kippenstallen Well

In Well heeft zaterdagochtend een grote brand gewoed in twee lege kippenstallen. De rookpluim was in de wijde omgeving te zien. De brandweer sloeg groot alarm.

Brand kippenstal Hollander Heythuysen (16 apr 2020)
Grote brand verwoest drie kippenstallen

Een zeer grote brand heeft donderdagmiddag drie lege kippenstallen in Heythuysen verwoest. De brandweer kon voorkomen dat een naastgelegen woning door de vlammen werd gegrepen.

LTO ontstemd over handelen Animal Rights

De Land- en Tuinbouworganisatie Nederland (LTO) heeft geen goed woord over voor de manier waarop Animal Rights te werk is gegaan.

Eigenaar 'horrorkippenstal' ontdaan door undercoverbeelden

De eigenaar van de kippenstal in Nederweert, die te zien is in een filmpje van Animal Rights, is ontdaan over de manier waarop zijn bedrijf in beeld is gebracht.

Burgemeester Nederweert geschokt door kippenleed

Burgemeester Henk Evers van Nederweert is geschrokken van de berichten over wantoestanden in een kippenstal in zijn gemeente.

'Horrorkippenschuren in Nederweert en Oirlo'

Dierenwelzijnsorganisatie Animal Rights heeft opnieuw undercoverbeelden naar buiten gebracht van misstanden in kippenschuren.

Opnieuw herdenking voor omgekomen kippen na stalbrand

Er komt opnieuw een herdenkingsbijeenkomst voor omgekomen kippen.

Felle stalbrand Heythuysen: 11.000 kippen omgekomen

Een stal met 11.000 kippen is maandagmorgen vroeg in brand gevlogen in het buitengebied van Heythuysen.

Veel kippen omgekomen bij brand pluimveebedrijf

De brandweer is zaterdag uitgerukt voor een brand bij een pluimveebedrijf met 76.000 kippen in Nederweert.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane