Deelnemers OLS-optocht raken onwel door hitte

Bij het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) in het Belgisch-Limburgse Ophoven is zondagmiddag een aantal deelnemers van de optocht onwel geworden.

Terugkijken: De optocht van het OLS trekt door Ophoven

In het Belgisch-Limburgse Ophoven is zondag Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) van start gegaan met de traditionele optocht.

Het wordt warm: schuttersfeest neemt extra maatregelen

Het wordt komend weekend zomers warm. Misschien zelfs wel iets té warm voor het Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) in Ophoven. Daarom worden er extra maatregelen genomen.

Scholieren uit Schinnen winnen Kinjer-OLS 2018

In het Belgische Ophoven heeft basisschool Sint Dionysius uit Schinnen dinsdag het Kinjer-OLS 2018 gewonnen.

Ondanks overlijden leraar klas toch naar Kinjer-OLS

Ondanks het overlijden van hun leraar gaan de kinderen van groep 7 van basisschool De Kwir in Neer dinsdag toch naar het Kinjer-OLS.

Kinderschutterijen geven startschot voor OLS

In Merkelbeek is dinsdagochtend het startschot gegeven van het Oud-Limburgs Schuttersfeest.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten