JJ-Kinderpostzegels-Dylan-CYG200922LR-NOS-200922CQ_nmc.mxf.Copy

Kinderpostzegels gaan online: Dylan Haegens geeft tips

YouTuber Dylan Haegens uit Venray is het gezicht van de Kinderpostzegels dit jaar.

Basisschool Eys haalt duizenden euro's op

Achtsteklassers hebben dit jaar 9,3 miljoen euro opgehaald met de kinderpostzegelactie. Basisschool Klavertje Vier in Eys is een van de koplopers qua opbrengst.

ANP
Chantal Janzen koopt eerste Kinderpostzegels

Wilt u Kinderpostzegels kopen?'' Die vraag wordt komende week aan veel voordeuren gesteld. De jaarlijkse actie van schoolkinderen begint dinsdag aan de voordeur van presentatrice Chantal Janzen in Amsterdam.

Chantal Janzen
Chantal Janzen onder de indruk van blijf-van-mijn-lijfhuis

Een bezoek aan een blijf-van-mijn-lijfhuis heeft diepe indruk gemaakt op Chantal Janzen. Ze moest soms wel even een traan wegslikken bij de verhalen van de vrouwen en kinderen die daar opgevangen worden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten