JJ-Kinderpostzegels-Dylan-CYG200922LR-NOS-200922CQ_nmc.mxf.Copy

Kinderpostzegels gaan online: Dylan Haegens geeft tips

YouTuber Dylan Haegens uit Venray is het gezicht van de Kinderpostzegels dit jaar.

Basisschool Eys haalt duizenden euro's op

Achtsteklassers hebben dit jaar 9,3 miljoen euro opgehaald met de kinderpostzegelactie. Basisschool Klavertje Vier in Eys is een van de koplopers qua opbrengst.

ANP
Chantal Janzen koopt eerste Kinderpostzegels

Wilt u Kinderpostzegels kopen?'' Die vraag wordt komende week aan veel voordeuren gesteld. De jaarlijkse actie van schoolkinderen begint dinsdag aan de voordeur van presentatrice Chantal Janzen in Amsterdam.

Chantal Janzen
Chantal Janzen onder de indruk van blijf-van-mijn-lijfhuis

Een bezoek aan een blijf-van-mijn-lijfhuis heeft diepe indruk gemaakt op Chantal Janzen. Ze moest soms wel even een traan wegslikken bij de verhalen van de vrouwen en kinderen die daar opgevangen worden.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten