Mauro kan niet trouwen: heeft nog steeds geen paspoort

Mauro Manuel, de misschien wel bekendste asielzoeker van het land, heeft nog steeds geen paspoort of geboorteakte. De uit Angola afkomstige Mauro, die opgroeide in Oostrum, kan daardoor niet trouwen met zijn vriendin met wie hij al zeven jaar mee samen is.

Dochter voor Mauro Manuel

De misschien wel beroemdste asielzoeker van Nederland is vader geworden. Nova Lou is de naam van de dochter van de in Angola geboren en in Oostrum opgegroeide Mauro Manuel.

Asielzoeker Mauro wordt vader

Asielzoeker Mauro Manuel wordt vader. Dat meldt hij in een telefoongesprek in KRO/NCRV-televisieprogramma De Monitor.

Mauro: "Het gaat goed met me"

Vier jaar na de mediastorm die rond hem opstak, heeft de voormalige Angolese asielzoeker Mauro, die in Oostrum opgroeide, zijn draai gevonden.

Asielzoeker Gláucio (12) moet weg uit Venlo

Het gezin van de 12-jarige jongen Gláucio Ventura Tiago moet op 6 januari van het asielzoekerscentrum (azc) in Venlo verhuizen naar een gezinslocatie in Gilze-Rijen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties