Kinderopvang coronavirus_HD

Drukte bij coronateststraten speelt kinderopvang parten

De drukte bij de teststraten van de GGD speelt de kinderopvang parten. Personeel moet soms dagen wachten voordat ze getest kunnen worden. Gevolg is dat medewerkers dagen thuiszitten en dus niet kunnen werken.

kinderopvang leeg kinderdagverblijf stock
Zorgen over uitval medewerkers kinderopvang

Kinderopvangcentra krijgen hun personele bezetting niet meer rond doordat medewerkers met corona-achtige klachten thuis zitten te wachten op de uitslag van hun coronatest.

kinderopvang leeg kinderdagverblijf stock
Kinderopvang Melderslo alweer slachtoffer van vandalisme

Het zwembad van kinderopvang 't Nest in Melderslo is voor de tweede keer slachtoffer geworden van vandalisme. Voor de tweede keer in korte tijd werd het zwembad vernield.

Kinderopvang
24-uurs kinderopvang op meer plekken in Limburg

Vanaf nu kunnen kinderen van ouders in cruciale beroepen op meer plekken in Limburg ’s avonds, ‘s nachts en in het weekeinde opgevangen worden.

Villa Hagelslag Elsloo
Geen nieuwe misbruik-aangifte kinderopvang Elsloo

Er zijn geen nieuwe aangiftes binnengekomen tegen een medewerker van de buitenschoolse opvang in Elsloo.

Villa Hagelslag Elsloo
Kinderopvangmedewerker onterecht beschuldigd van misbruik

Een medewerker van buitenschoolse opvang Villa Hagelslag in Elsloo is onterecht beschuldigd van zedenmisbruik. Dat concludeert de zedenpolitie na onderzoek.

Grote fusie in Limburgse kinderopvang

Kinderopvangorganisaties PIW Groep Parkstad en MIK Kinderopvang zijn gefuseerd.

Kinderopvang doet stint niet weg: 'Voorlopig verbod'

De stint, de veelbesproken elektrisch aangedreven bolderkar, gaat voorlopig niet in de ban bij kinderopvang Samen Spelen. De opvang wil nader onderzoek afwachten.

Steeds meer jonge kinderen naar de dagopvang

Het aantal Limburgse kinderen tot vier jaar dat naar een crèche of kinderdagverblijf gaat, is in een jaar tijd met 10 procent gestegen.

Wachtlijsten bij Limburgse kinderdagverblijven

Door de aantrekkende arbeidsmarkt ontstaan in Limburg wachtlijsten voor kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten