Overslaan en naar de inhoud gaan

Kinderen ongedeerd bij ongeluk in Lemiers

Geplaatst opvrijdag 2 november 2018 - 13:02

Twee kinderen die vrijdagochtend betrokken waren bij een aanrijding in Lemiers, kunnen een knuffelbeer toevoegen aan hun collectie.

Nadat de melding van de aanrijding bij de politie was binnengekomen, gingen agenten met zwaailicht en sirene naar de plek van het ongeluk.

Nekklachten
Aangezien het ernaar uitzag dat het jongste kind last had van zijn nek, werd het gestabiliseerd in afwachting van de ambulance. Uiteindelijk bleken alle twee de kinderen er met de schrik te zijn afgekomen.

Beertje
Om ze in elk geval geen traumatische herinnering aan het voorval te laten overhouden, kregen ze een zogenoemde traumabeer. Dat is een knuffelbeertje dat door de politie wordt uitgereikt aan kinderen die iets akeligs hebben meegemaakt. Volgens de betrokken agenten waren de kinderen er blij mee.

De aanrijding waarbij twee auto's betrokken waren, had verder alleen blikschade tot gevolg.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen