Overslaan en naar de inhoud gaan

Kinderen ongedeerd bij ongeluk in Lemiers

Geplaatst opvrijdag 2 november 2018 - 13:02

Twee kinderen die vrijdagochtend betrokken waren bij een aanrijding in Lemiers, kunnen een knuffelbeer toevoegen aan hun collectie.

Nadat de melding van de aanrijding bij de politie was binnengekomen, gingen agenten met zwaailicht en sirene naar de plek van het ongeluk.

Nekklachten
Aangezien het ernaar uitzag dat het jongste kind last had van zijn nek, werd het gestabiliseerd in afwachting van de ambulance. Uiteindelijk bleken alle twee de kinderen er met de schrik te zijn afgekomen.

Beertje
Om ze in elk geval geen traumatische herinnering aan het voorval te laten overhouden, kregen ze een zogenoemde traumabeer. Dat is een knuffelbeertje dat door de politie wordt uitgereikt aan kinderen die iets akeligs hebben meegemaakt. Volgens de betrokken agenten waren de kinderen er blij mee.

De aanrijding waarbij twee auto's betrokken waren, had verder alleen blikschade tot gevolg.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen