Overslaan en naar de inhoud gaan

Kinderen met lucifers veroorzaken grote flatbrand

Geplaatst opdonderdag 4 juli 2019 - 11:48

Kinderen die met lucifers in de weer waren, hebben woensdagavond een grote brand in een flat in Geleen veroorzaakt. Dat kostte het leven van drie huisdieren.

Een politiewoordvoerster geeft aan dat er geen opzet in het spel was.

Geen strafbaar feit
"Er is geen strafbaar feit gepleegd", voegt ze daaraan toe. De brand brak uit in een woning op de vierde etage van het pand aan de Pastoor Schoenmaeckersstraat. Twee katten en een hond kwamen om het leven.

Lees ook: Twee katten en hond overleden bij flatbrand

Snel onder controle
De brandweer kreeg het vuur relatief snel onder controle en wist te voorkomen dat er mensen ernstig gewond raakten. Twee mensen werden wel onderzocht door ambulancepersoneel, maar bleken in orde te zijn.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen