Overslaan en naar de inhoud gaan

Kinderen met lucifers veroorzaken grote flatbrand

Geplaatst opdonderdag 4 juli 2019 - 11:48

Kinderen die met lucifers in de weer waren, hebben woensdagavond een grote brand in een flat in Geleen veroorzaakt. Dat kostte het leven van drie huisdieren.

Een politiewoordvoerster geeft aan dat er geen opzet in het spel was.

Geen strafbaar feit
"Er is geen strafbaar feit gepleegd", voegt ze daaraan toe. De brand brak uit in een woning op de vierde etage van het pand aan de Pastoor Schoenmaeckersstraat. Twee katten en een hond kwamen om het leven.

Lees ook: Twee katten en hond overleden bij flatbrand

Snel onder controle
De brandweer kreeg het vuur relatief snel onder controle en wist te voorkomen dat er mensen ernstig gewond raakten. Twee mensen werden wel onderzocht door ambulancepersoneel, maar bleken in orde te zijn.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen