Overslaan en naar de inhoud gaan

Kinderen fietsen met Tom Dumoulin tijdens Hammer Limburg

Geplaatst opdinsdag 28 mei 2019 - 20:41

Tom Dumoulin gaat op zaterdag 8 juni tijdens de Hammer Series in Sittard een fietstochtje maken met kinderen.

Ook andere renners van Team Sunweb en ploegleiders rijden mee.

Vijf kilometer
De kinderen fietsen met de Maastrichtse topper van de nieuwe campus van de wielerploeg in Sittard naar het Tom Dumoulin Bike Park en rijden daar nog twee rondjes. In totaal leggen ze zo’n vijf kilometer af.

Idolen ontmoeten
De kinderen krijgen voor aanvang van het tochtje een speciaal shirt en kunnen daarna vanaf de kidstribune de profs tijdens de Hammer Sprint van dichtbij in actie zien. Na afloop van de profwedstrijd kunnen zij hun idolen ontmoeten, een selfie maken en handtekeningen scoren. Er wordt ook een Hammer Kids Zone ingericht. Daar kunnen kinderen zich uitleven op onder meer trampolines en luchtkussens.

Hammer Series
De Hammer Series is een driedaagse wielerwedstrijd die bestaat uit een klim, een sprint en een ploegenachtervolging. De klim vindt plaats in Vaals en de andere twee onderdelen in Sittard-Geleen. De Limburgse versie van de Hammer Series duurt van 7 tot en met 9 juni. In mei vond de Noorse versie plaats, in Stavanger, en in oktober is het de beurt aan Hong Kong.

Kinderen die aan de fietstocht met de kopman van Team Sunweb willen deelnemen, vinden meer informatie op de website.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen