Overslaan en naar de inhoud gaan

Kinderen fietsen met Tom Dumoulin tijdens Hammer Limburg

Geplaatst opdinsdag 28 mei 2019 - 20:41

Tom Dumoulin gaat op zaterdag 8 juni tijdens de Hammer Series in Sittard een fietstochtje maken met kinderen.

Ook andere renners van Team Sunweb en ploegleiders rijden mee.

Vijf kilometer
De kinderen fietsen met de Maastrichtse topper van de nieuwe campus van de wielerploeg in Sittard naar het Tom Dumoulin Bike Park en rijden daar nog twee rondjes. In totaal leggen ze zo’n vijf kilometer af.

Idolen ontmoeten
De kinderen krijgen voor aanvang van het tochtje een speciaal shirt en kunnen daarna vanaf de kidstribune de profs tijdens de Hammer Sprint van dichtbij in actie zien. Na afloop van de profwedstrijd kunnen zij hun idolen ontmoeten, een selfie maken en handtekeningen scoren. Er wordt ook een Hammer Kids Zone ingericht. Daar kunnen kinderen zich uitleven op onder meer trampolines en luchtkussens.

Hammer Series
De Hammer Series is een driedaagse wielerwedstrijd die bestaat uit een klim, een sprint en een ploegenachtervolging. De klim vindt plaats in Vaals en de andere twee onderdelen in Sittard-Geleen. De Limburgse versie van de Hammer Series duurt van 7 tot en met 9 juni. In mei vond de Noorse versie plaats, in Stavanger, en in oktober is het de beurt aan Hong Kong.

Kinderen die aan de fietstocht met de kopman van Team Sunweb willen deelnemen, vinden meer informatie op de website.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen