Overslaan en naar de inhoud gaan

Kinderen fietsen met Tom Dumoulin tijdens Hammer Limburg

Geplaatst opdinsdag 28 mei 2019 - 20:41

Tom Dumoulin gaat op zaterdag 8 juni tijdens de Hammer Series in Sittard een fietstochtje maken met kinderen.

Ook andere renners van Team Sunweb en ploegleiders rijden mee.

Vijf kilometer
De kinderen fietsen met de Maastrichtse topper van de nieuwe campus van de wielerploeg in Sittard naar het Tom Dumoulin Bike Park en rijden daar nog twee rondjes. In totaal leggen ze zo’n vijf kilometer af.

Idolen ontmoeten
De kinderen krijgen voor aanvang van het tochtje een speciaal shirt en kunnen daarna vanaf de kidstribune de profs tijdens de Hammer Sprint van dichtbij in actie zien. Na afloop van de profwedstrijd kunnen zij hun idolen ontmoeten, een selfie maken en handtekeningen scoren. Er wordt ook een Hammer Kids Zone ingericht. Daar kunnen kinderen zich uitleven op onder meer trampolines en luchtkussens.

Hammer Series
De Hammer Series is een driedaagse wielerwedstrijd die bestaat uit een klim, een sprint en een ploegenachtervolging. De klim vindt plaats in Vaals en de andere twee onderdelen in Sittard-Geleen. De Limburgse versie van de Hammer Series duurt van 7 tot en met 9 juni. In mei vond de Noorse versie plaats, in Stavanger, en in oktober is het de beurt aan Hong Kong.

Kinderen die aan de fietstocht met de kopman van Team Sunweb willen deelnemen, vinden meer informatie op de website.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen