Overslaan en naar de inhoud gaan

Kinderen fietsen met Tom Dumoulin tijdens Hammer Limburg

Geplaatst opdinsdag 28 mei 2019 - 20:41

Tom Dumoulin gaat op zaterdag 8 juni tijdens de Hammer Series in Sittard een fietstochtje maken met kinderen.

Ook andere renners van Team Sunweb en ploegleiders rijden mee.

Vijf kilometer
De kinderen fietsen met de Maastrichtse topper van de nieuwe campus van de wielerploeg in Sittard naar het Tom Dumoulin Bike Park en rijden daar nog twee rondjes. In totaal leggen ze zo’n vijf kilometer af.

Idolen ontmoeten
De kinderen krijgen voor aanvang van het tochtje een speciaal shirt en kunnen daarna vanaf de kidstribune de profs tijdens de Hammer Sprint van dichtbij in actie zien. Na afloop van de profwedstrijd kunnen zij hun idolen ontmoeten, een selfie maken en handtekeningen scoren. Er wordt ook een Hammer Kids Zone ingericht. Daar kunnen kinderen zich uitleven op onder meer trampolines en luchtkussens.

Hammer Series
De Hammer Series is een driedaagse wielerwedstrijd die bestaat uit een klim, een sprint en een ploegenachtervolging. De klim vindt plaats in Vaals en de andere twee onderdelen in Sittard-Geleen. De Limburgse versie van de Hammer Series duurt van 7 tot en met 9 juni. In mei vond de Noorse versie plaats, in Stavanger, en in oktober is het de beurt aan Hong Kong.

Kinderen die aan de fietstocht met de kopman van Team Sunweb willen deelnemen, vinden meer informatie op de website.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen