Overslaan en naar de inhoud gaan

Kind ziet man met wapen: arrestatieteam in actie

Geplaatst opdonderdag 6 februari 2020 - 18:55

De politie heeft met groot machtsvertoon in Weert een man uit zijn woning gehaald. De man zou zijn gezien met een wapen.

Een moeder sloeg donderdag alarm, nadat haar kind een man met een vuurwapen door de wijk Graswinkel had zien lopen. Dat meldt lokale nieuwssite Weertdegekste.

Helikopter
De politie nam geen risico en schakelde een arrestatieteam in. Ook een politiehelikopter cirkelde enige tijd boven de wijk. De man werd zonder problemen aangehouden. Hij is naar het politiebureau gebracht voor nader onderzoek.

Video: L1
Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen