Overslaan en naar de inhoud gaan

Kind ziet man met wapen: arrestatieteam in actie

Geplaatst opdonderdag 6 februari 2020 - 18:55

De politie heeft met groot machtsvertoon in Weert een man uit zijn woning gehaald. De man zou zijn gezien met een wapen.

Een moeder sloeg donderdag alarm, nadat haar kind een man met een vuurwapen door de wijk Graswinkel had zien lopen. Dat meldt lokale nieuwssite Weertdegekste.

Helikopter
De politie nam geen risico en schakelde een arrestatieteam in. Ook een politiehelikopter cirkelde enige tijd boven de wijk. De man werd zonder problemen aangehouden. Hij is naar het politiebureau gebracht voor nader onderzoek.

Video: L1
Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen