Overslaan en naar de inhoud gaan

Kind klem tussen deur op basisschool, brandweer in actie

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 11:17

Een kind is op een basisschool in Weert met zijn vinger klem komen te zitten tussen een klapdeur.

De brandweer moest er woensdagochtend aan te pas komen om de onfortuinlijke leerling uit zijn benaderde positie te bevrijden, meldt Weertdegekste.

Naar ziekenhuis
Het slachtoffer is na de bevrijdingsactie, in het bijzijn van een ouder, naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het kind met zijn vingers tussen de klapdeur kwam, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen