Overslaan en naar de inhoud gaan

Kind klem tussen deur op basisschool, brandweer in actie

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 11:17

Een kind is op een basisschool in Weert met zijn vinger klem komen te zitten tussen een klapdeur.

De brandweer moest er woensdagochtend aan te pas komen om de onfortuinlijke leerling uit zijn benaderde positie te bevrijden, meldt Weertdegekste.

Naar ziekenhuis
Het slachtoffer is na de bevrijdingsactie, in het bijzijn van een ouder, naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het kind met zijn vingers tussen de klapdeur kwam, is niet bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen