Overslaan en naar de inhoud gaan

Kind ernstig gewond bij brand in flatwoning

Geplaatst opzaterdag 28 september 2019 - 14:11

Een vijfjarig meisje is bij een brand in Brunssum ernstig gewond geraakt. Het kind is per traumahelikopter naar het ziekenhuis in het Duitse Bochum gebracht.

De moeder is met minder ernstige verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis in Heerlen gebracht.

Traumaheli
De hulpdiensten werden net voor 13:30 uur zaterdag gealarmeerd voor de brand in een flatwoning aan de Prinses Margrietstraat. Behalve de traumahelikopter waren ook brandweer en politie in groten getale aanwezig.

Onderzoek
De brand brak uit in een woning op de eerste etage van het complex door nog onbekende oorzaak. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen