Overslaan en naar de inhoud gaan

Kind ernstig gewond bij brand in flatwoning

Geplaatst opzaterdag 28 september 2019 - 14:11

Een vijfjarig meisje is bij een brand in Brunssum ernstig gewond geraakt. Het kind is per traumahelikopter naar het ziekenhuis in het Duitse Bochum gebracht.

De moeder is met minder ernstige verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis in Heerlen gebracht.

Traumaheli
De hulpdiensten werden net voor 13:30 uur zaterdag gealarmeerd voor de brand in een flatwoning aan de Prinses Margrietstraat. Behalve de traumahelikopter waren ook brandweer en politie in groten getale aanwezig.

Onderzoek
De brand brak uit in een woning op de eerste etage van het complex door nog onbekende oorzaak. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen