Overslaan en naar de inhoud gaan

Kind (5) raakt gewond bij val uit attractie kermis Helden

Geplaatst opzaterdag 20 april 2019 - 20:44

Op de kermis in Helden is zaterdagavond een jongetje gewond geraakt.

De hulpdiensten werden rond 20:15 uur massaal opgeroepen. De jongen (5) is per traumahelikopter naar het ziekenhuis overgebracht.

Rups
Het kind viel door nog onbekende oorzaak uit de rups-attractie. Het is onduidelijk hoe ernstig de verwondingen zijn. Een politiewoordvoerder kon daar nog niet meer informatie over verschaffen.

Attracties niet stilgezet
Op het plein staan verschillende kermisattracties en er waren op het moment van het ongeval veel mensen op de been. Volgens ooggetuigen zijn de overige attracties niet stilgezet.

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit stelt een onderzoek in naar wat er gebeurd is in de attractie.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen