Overslaan en naar de inhoud gaan

Kind (5) raakt gewond bij val uit attractie kermis Helden

Geplaatst opzaterdag 20 april 2019 - 20:44

Op de kermis in Helden is zaterdagavond een jongetje gewond geraakt.

De hulpdiensten werden rond 20:15 uur massaal opgeroepen. De jongen (5) is per traumahelikopter naar het ziekenhuis overgebracht.

Rups
Het kind viel door nog onbekende oorzaak uit de rups-attractie. Het is onduidelijk hoe ernstig de verwondingen zijn. Een politiewoordvoerder kon daar nog niet meer informatie over verschaffen.

Attracties niet stilgezet
Op het plein staan verschillende kermisattracties en er waren op het moment van het ongeval veel mensen op de been. Volgens ooggetuigen zijn de overige attracties niet stilgezet.

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit stelt een onderzoek in naar wat er gebeurd is in de attractie.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen