Kim Everaerts Contract FC Twente (17 mrt 2021)

Kim Everaerts tekent contract bij FC Twente

Voetbalster Kim Everaerts uit Horst speelt komend seizoen voor FC Twente Vrouwen. De 19-jarige verdedigster heeft woensdag een contract getekend voor twee seizoenen.

voetbal dames bal
Voetbalsters Kim Everaerts mag weer mee met Oranje O19

Voetbalster Kim Everaerts uit Horst is opgeroepen voor het Nederlands Elftal voor speelsters onder de 19 jaar.

Geen Europese titel voor Oranjedames O17 na penaltydrama

De Oranjeleeuwinnen onder 17 met Kim Everaerts uit Horst aan de Maas in de gelederen hebben vrijdagmiddag in Bulgarije de finale van Duitsland verloren met penalty's.

Voetbalster Kim Everaerts geselecteerd voor Oranje onder 17

Voetbalster Kim Everaerts uit Horst aan de Maas is geselecteerd voor Oranje onder de zeventien

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten