Overslaan en naar de inhoud gaan

Kilo's drugs en quads in beslag genomen in Belfeld

Geplaatst opvrijdag 26 februari 2016 - 10:10

Bij een huiszoeking aan de Dwarsstraat in Belfeld heeft de politie een flinke hoeveelheid soft- en harddrugs in beslag genomen.

Het gaat om enkele kilo's hennep, duizenden xtc-tabletten en kleinere hoeveelheden amfetaminen en cocaïne.

De politie vond er ook een geldbedrag van tienduizenden euro's. Ook een aantal quads dat in de tuin stond is meegenomen, omdat die mogelijk met crimineel geld gekocht zijn. Het onderzoek is nog bezig. De twee bewoners zijn aangehouden op verdenking van drugshandel en witwasserij. De politie sluit niet uit dat er later nog meer mensen worden opgepakt.

Duistere figuren
Een buurtbewoner zegt niet verrast te zijn door wat de politie allemaal aangetroffen heeft. "Er kwamen steeds vaker van die duistere figuren over de vloer. Ik had altijd al het vermoeden dat daar dingen gebeurden die het daglicht niet konden verdragen."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

vuurwapen
Vuurwapen gevonden in woning Geleen, bewoner opgepakt
Invallen in drugspanden Sittard-Geleen en Beek
Man (23) opgepakt vanwege handel in drugs
Rotondemishandeling draaide om verkoop nepdrugs
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen