Overslaan en naar de inhoud gaan

Kilometers file na kettingbotsing op A2 bij Born

Geplaatst opvrijdag 21 augustus 2015 - 10:37

Het verkeer op de A2 van Maastricht naar Eindhoven heeft vrijdagochtend last van een kettingbotsing.

Ter hoogte van Born botsten daar rond 10:00 uur vijf auto's op elkaar. Voor zover bekend raakte daarbij niemand gewond, wel is er flink wat schade. Vanwege de ravage is de linkerrijstrook afgeslotnen. Rond 10:30 uur was de lengte van de file opgelopen tot 5 kilometer, een kwartier later stond het al over 9 kilometer vast.

Vluchtstrook
Ruim een half uur na de aanrijding werden de auto's die betrokken waren bij de aanrijding naar de vluchtstrook verplaatst. Om 11:00 uur was de weg weer vrij.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

A2 bij Born dicht door gekantelde caravan
Fileleed op A2 na ongeluk bij Born
Kettingbotsing op A2, twee rijstroken korte tijd dicht
Rijstroken dicht op A2 na ongeluk
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen