Kilometerheffing trucks straks op deze Limburgse wegen

Op alle snelwegen in Limburg geldt vanaf 2023 een kilometerheffing voor vrachtwagens.

Tolheffing: ritje naar Belgiƫ gaat mogelijk geld kosten

Een ritje vanuit Limburg naar Belgiƫ gaat in de toekomst mogelijk geld kosten. Er wordt namelijk onderzocht of op alle wegen in Vlaanderen kilometerheffing kan worden ingevoerd.

Geurts: 'Waterbedeffect tegengaan met kilometerheffing'

PvdA-gedeputeerde Eric Geurts staat niet afwijzend tegen het plan van VVD-minister Cora van Nieuwenhuizen om de kilometerheffing voor vrachtwagens, niet alleen op autowegen maar ook op provinciale wegen in te voeren.

Tolheffing voor vrachtwagens op N73

Er komt een tolheffing voor vrachtwagens op de N73 in Belgisch-Limburg. Die weg loopt van de grens met Nederland in Kessenich - bij Ittervoort - via Bree naar Leopoldsburg.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane