Heerlense vrouwen beklimmen Kilimanjaro voor goed doel

Rachelle van den Brink stapt woensdagmorgen op het vliegtuig naar Tanzania om vrijdag aan de beklimming van de Kilimanjaro te beginnen.

Trappen SnowWorld als voorbereiding beklimming Kilimanjaro

Onervaren, maar super gemotiveerd. Over een week of zes gaat de Heerlense Rachelle van den Brink de bijna 6000 meter hoge Kilimanjaro beklimmen.

Limburger beklimt Kilimanjaro voor het goede doel

Gino Paulissen uit Geulle vertrekt maandag naar Tanzania om de Kilimanjaro te beklimmen. De ondernemer haalt daarmee geld op voor Warchild.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV