Heerlense vrouwen beklimmen Kilimanjaro voor goed doel

Rachelle van den Brink stapt woensdagmorgen op het vliegtuig naar Tanzania om vrijdag aan de beklimming van de Kilimanjaro te beginnen.

Trappen SnowWorld als voorbereiding beklimming Kilimanjaro

Onervaren, maar super gemotiveerd. Over een week of zes gaat de Heerlense Rachelle van den Brink de bijna 6000 meter hoge Kilimanjaro beklimmen.

Limburger beklimt Kilimanjaro voor het goede doel

Gino Paulissen uit Geulle vertrekt maandag naar Tanzania om de Kilimanjaro te beklimmen. De ondernemer haalt daarmee geld op voor Warchild.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane